Fólie v preprave: Každé kilo sa v preprave počíta - Břeň, Stanislav D.
Bezpečnosť tovaru ako jeden z hlavných cieľov dopravy. Používanie strečových fólií na balenie a fixáciu tovaru. Výhody strečových fólií. Bublinkové fólie. Hmotnosť ako dôležitý aspekt pre zníženie nákladov. Balenie do teplom zmrštiteľných fólií. Ochrana tovaru pred koróziou.