Ručenie za daň - Beňo, Mojmír
Problematika uplatňovania inštitútu ručenia za daň. Analýza právneho základu tohto inštitútu a poukázanie na zásady, ktoré je pri jeho uplatňovaní potrebné dodržiavať. Aktuálne problémy, ktoré vystali v súvislosti s precizovaním právnej úpravy ručenia za daň, ako aj na ich praktické riešenie.