Ekonomická efektivnost poskytování sociálních služeb a jednání řadových pracovníků - Žižlavský, Martin
Vplyv pracovníkov sociálnych služieb a priestor pre ich vlastné ponímanie efektívneho nakladania so zdrojmi v týchto organizáciách. Efektívne hospodárenie so zdrojmi v zariadeniach sociálnych služieb sa môže odlišovať od ekonomickej teórie efektívnosti.