Alternativní přenos pojistných rizik v zajištění - Lansu, Dimitri
Základné informácie o vývoji alternatívnych zaistných produktov, ktoré sú v súčasnosti využívané poisťovňami v regiónoch strednej a východnej Európy. Pružnejšie riadenie výšky kapitálu v rámci pripravovanej regulácie Solvency II.