Charly Walker mal rád ženy - Žuffa, Radovan
Charly Walker - pseudonym Karla Wlascheka zakladateľa obchodnej siete Billa. Začiatky podnikania v parfumérii vo Viedni. Samoobslužný obchod so spotrebným tovarom, ktorý nazval Billa z nemeckých slov billiger Laden - lacnejší obchod. Odkúpenie firmy nemeckou skupinou Rewe v r. 1996. Prvé supermarkety v Bulharsku, na Ukrajine v r.2000. Vybudovanie silného realitného impéria. Billa dnes - tretí najväčší podnikateľský subjekt v Rakúsku a najväčší súkromný zamestnávateľ v krajine.