Hodnocení efektivnosti a kvality fungování veřejné správy - Široký, Jan
Vymedzenie a definícia efektívnosti vo verejnej správe. Návrh indikátorov, ktoré by mohli najefektívnejšie hodnotiť výkonnosť verejnej správy v porovnaní s kvalitou života v regióne.