Súčasné problémy a perspektívy odvetvia ťažby zlata - Árendáš, Peter, 1986-
Vzťah cien zlata a akcií ťažobných spoločností. Perspektívy ďalšieho vývoja odvetvia ťažby zlata. Náklady producentov zlata.