Útok na New York - Bukerová, Vladimíra
Úspešné podnikanie mladej Slovenky v New Yorku. Zaujímavé kožušinové kabelky. Okatý brand. Budovanie značky podľa samotnej návrhárky, podľa jej osobnosti a povahy. Prvá kabelka Tsarina. Hľadanie nových trhov.