Výzkum: jak zaujmout generaci Y a Z - Čarný, Michal
Éra digitalizácie, ktorá zasiahla i poisťovníctvo a nová generácia zákazníkov Y a Z v poisťovníctve. Súčasné trendy a príležitosti pre poisťovne na poistnom trhu v Poľsku, Česku, Slovensku, Maďarsku a v Chorvátsku.