Tajomstvo Teslovho génia - Lászlóová, Klaudia
Geniálny fyzik, vynálezca a konštruktér mnohých elektrických prístrojov Nikola Tesla prvý na svete experimentoval s bezdrôtovým prenosom energie. Jeho patenty a teórie formovali základ moderných elektrických systémov na striedavý prúd, ktoré umožnili začiatok elektrifikácie a druhej priemyselnej revolúcie.