Charakteristika a základné pojmy nového Európskeho systému národných a regionálnych účtov ESA 2010 - Staríčková, Zuzana
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Všeobecné charakteristiky účtovného rámca ESA 2010 a jeho použitie.