On-line nakupovanie - hrozba alebo príležitosť? - Raševová, Kristína
Aké miesto zastáva on-line nákupný kanál v kontexte ostatných nákupných miest, ich interakcie vrátane tradičného maloobchodu a tiež vývoj a budúcnosť nakupovania cez internet.