Horizont 2020 ako nástroj pre financovanie výskumu v oblasti potravinárstva - Kopkáš, Peter
Program Horizont 2020 ako základný nástroj Európskeho spoločenstva na podporu výskumu a vývoja nových technológií v potravinárstve. Tvorba medzinárodného prepojenia a sieťovania medzi univerzitami, výskumnými inštitútmi a firmami.