Pohľad neskorších scholastikov na vybrané ekonomické problémy - Vongrej, Marián
Vybrané ekonomické oblasti neskoršieho scholastického učenia. Učenie neskoršej scholastiky, názory ohľadom spravodlivej ceny a mzdy, peňazí, úroku, zisku, fiškálnej politiky či daní.