Seriál : Odchýlky od racionality pri investovaní - Pilch, Ctibor, 1957-
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Morálny hazard. Teória väčšieho blázna (Greater fool theory). Relativita. Návnada.