Teoretické východiská pre skúmanie slovenských seniorov ako špecifického trhového segmentu - Fodranová, Iveta, 1959-
Analýza relevantných sekundárnych zdrojov, ktorá starnutie považuje za multidimenzionálny proces a ktorý zahŕňa sociálne, biologické a psychologické faktory.