Pivo má stále miesto v srdciach Slovákov - Mišíková, Veronika
Kategória piva na Slovensku zažíva rušné obdobie. Po miešaných pivných nápojoch na trh nastúpila produktová novinka cider a o slovo sa čoraz viac hlásia aj lokálne remeselné pivovary. Predaj piva zároveň stúpa v hodnote aj objeme.