O vystavení tovaru sa poraďte - Mišíková, Veronika
Jednou z možností ako podporiť predaj je merchandising. Tento sa zaoberá starostlivosťou o tovar, a to predovšetkým v maloobchodnom predaji. Aktivity súvisiace s merchandisingom vykonávajú výrobcovia, obchodníci, ale aj špecializované reklamné agentúry.