Business excellence ako inovatívny nástroj zvyšovania výkonnosti a konkurencieschopnosti organizácií - Zorkóciová, Otília, 1954-
Význam pojmu Business excellence. Význam implementácie nosných modelov BE-EFQM modelu výnimočnosti a Baldrige modelu, ktoré predstavujú hlavný rámec pre zlepšovanie celkovej výkonnosti a hospodárskych výsledkov podnikateľských subjektov.