[Medzinárodný marketing. Strategické trendy a príklady z praxe] - Baláž, Peter
Recenzia na monografiu, ktorá sa sa zaoberá skúmaním medzinárodného marketingu, jeho externého prostredia, v ktorom sa uplatňuje, situácie a jednotlivých aspektov jeho pôsobenia na medzinárodných trhoch a tzv. marketingového mixu.