Ekonomika a informatika vedecký časopis FHI EU v Bratislave a SSHI
Teoretické a aplikačné znalosti z oblasti ekonomického výskumu a praxe v oblastiach ekonomickej informatiky, účtovníctva a auditu, aplikovanej štatistiky, poistnej matematiky, ekonometrie a operačného výskumu s dôrazom na európsku a globálnu metodiku a prax.