Možnosti financovania inovatívnych projektov prostredníctvom programu Horizont 2020 - Fikselová, Martina
Program Horizont 2020 ako nástroj Európskeho spoločenstva na podporu výskumu a vývoja nových technológií a ich uvádzania do praxe. Financie pre spoločenskú výzvu nazvanú Bezpečnosť potravín, udržateľné poľnohospodárstvo a lesníctvo, morský, námorný a vnútrozemský výskum a biohospodárstvo. Podpora malých a stredných podnikov v rôznych oblastiach.