Modelovanie zmien v cenových modeloch - Goga, Marián
Možnosti modelovania zmien v hodnotových vzťahov a proporciách v niektorých typoch cenových modelov, najmä možnosť modelovať zmeny vo vzájomných vzťahoch medzi cenami produkcie a jej zložkami.