Analýza krajov Slovenskej ekonomiky z hľadiska ich konvergencie - Ivaničová, Zlatica
Nástroje podmienenej konvergencie – beta a sigma konvergencie. Výsledky z verifikácie obidvoch konvergencií na základe hrubého domáceho produktu v prepočte na rok a na obyvateľa v EUR podľa klasifikácie NUTS3 pre slovenskú ekonomiku za roky 1995 až 2013.