Measuring Success of Mergers and Acquisitions and Common Mistakes to Avoid - Hudák, Martin
Všeobecné princípy výhodnosti fúzí a akvizícií z pohľadu investorov, manažérov a akcionárov. Skúmanie udalostí a hrubý denný výnos (hodnota akcie - včerajšia uzatváracia hodnota) (raw return) akcie, účtovné štúdie, výskumné prieskumy (dotazník pre akcionárov) a klinické štúdie (clinical studies) vyplývajúce z hĺbkového skúmania vlastností fúzií a akvizícií. Chyby a dôvody zlyhania akvizície a fúzie (A&M). Tipy na predchádzanie zlyhaniam pri M&A.