Odvody živnostníkov opäť porastú - Kollárová, Zuzana
Pravidlá výpočtu poistného pre SZČO od 2012. Zvyšovanie minimálnych zdravotných a sociálnych odvodov. Najnižšie možné odvody v roku 2016. Minimálne odvody - minimálna penzia. Novinky v platení dane z pridanej hodnoty.