Turci uzemnili svojho prezidenta - Pressburg, Adrian Peter
Snaha tureckého prezidenta R. T. Erdogana o vytvorenie prezidentskej republiky a získanie výkonnej právomoci. Poloha Turecka na rozhraní troch svetadielov. Krátky historický pohľad na Turecko. Politické správanie prezidenta Erdogana. Turecko ako predsednícka krajina skupiny G20 v tomto roku. Pevné zázemie strany AKP na vidieku. Turecko ako budúca tranzitná energetická veľmoc. Kyjevské memento.