Bez žien a alkoholu je život jednoduchší - Kováč, Ján
EY Svetový podnikateľ roka 2015 - Mohed Altrad. Rozhovor s podnikateľom, ktorý sa narodil v sýrskej púšti a na podnikateľa vyrástol vo Francúzsku. Francúzsko ako otvorená krajina pre imigrantov. Ako sa zmenili podmienky pre imigrantov za 30 rokov. Začiatky podnikania. Rozbehnutý biznis.