Vybrané problémy regulácie profesie účtovníka a jeho odborného výkonu v podmienkach SR. Názor na otázky regulácie profesie účtovníka a jeho odborného výkonu na Slovensku - Maděra, František
Regulácia profesie účtovníka. Súčasný systém certifikácie účtovníkov. Štandardy IAASB na zákazky – vhodná inšpirácia pre účtovnú prax. Správy z overenia kontrol v organizácii poskytujúcej služby (ISAE 3402). Úvahy počas auditu týkajúce sa účtovnej jednotky, ktorá používa organizáciu poskytujúcu služby (ISA 402). Kontrola kvality pre firmy, ktoré vykonávajú audit a previerky historických finančných informácií a zákazky na ostatné uisťovacie a súvisiace služby (ISQC 1).