Vzdelávanie a politika trhu práce - Matulčíková, Marta, 1964-
Informácia o zámeroch a cieľoch medzinárodnej vedeckej konferencie, ktorá sa konala 22. februára 2000 na pôde Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny.