Zodpovednosť zamestnanca v pracovnoprávnych vzťahoch, všeobecná a osobitná zodpovednosť za škodu - Gejdošová, Slavomíra
Zavineným porušením povinností pri plnení pracovných úloh alebo v priamej súvislosti s ním sa zakladá zodpovednosť zamestnanca za škodu. Všeobecná zodpovednosť zamestnanca za škodu. Zodpovednosť zamestnanca za stratu zverených predmetov. Súdny zmier medzi zamestnancom a zamestnávateľom.