Pracovné súdy a vymožiteľnosť mzdových nárokov - Lukajka, Jozef
Zamestnanec sa môže domáhať nápravy porušení právnych predpisov prostredníctvom mediácie, rozhodcovského konania, inšpektorátu práce a súdu. Pracovné súdy. Efektívne a rýchle konanie pred súdom. Súdne poplatky pri pracovnoprávnych sporoch. Oslobodenie od súdnych poplatkov. Vymoženie mzdového nároku v rozhodcovskom konaní.