Zdroje a aktivity elektronických kurzov LMS Moodle ako základný materiál pre vytvorenie elektronickej učebnice - Brixová, Janette
Multimediálne dielo, elektronická učebnica, medzinárodná norma. Metodika tvorby elektronických vzdelávacích materiálov. LMS Moodle Ekonomickej univerzity v Bratislave.