Ekonometrický odhad parametrov produkčnej funkcie modelu všeobecnej ekonomickej rovnováhy - Miťková, Veronika
Ekonometrický odhad parametrov modelu všeobecnej ekonomickej rovnováhy, zameraný na odhad parametrov produkčnej funkcie v modeli uzavretej ekonomiky Slovenskej republiky.