Prejav a aplikácia Bayesovej vety počas skúšania a preverovania vedomostí žiakov a študentov - Turňa, Ľubomír
Výsledky testov počas skúšania a testovania žiakov, ale aj rôznych dotazníkových akcií, sa častokrát vyhodnocujú nesprávne a s nemalými chybami. Príspevok zdôrazňuje, že jedine správne a sofistikované zohľadnenie pravdepodobnostných a štatistických postupov zabezpečí správne hodnotenie vedomostí študentov.