Vplyv IT na zmenu didaktického procesu - Kultan, Jaroslav, 1960-
Využívanie IT vo vyučovacom procese prináša nielen uľahčenie práce učiteľa, ale vplýva aj na samotný proces vyučovania. Príspevok je zameraný na vytvorenie možnej metodiky vysvetľovania novej látky pri využívaní IT.