French, Spanish and Italian model of functioning of a social or a solidary economy - Pongrácz, Eva, 1971-
Koncept sociálnej ekonomiky nie je vo všetkých členských štátoch jednotný. Uznanie koncepcie sociálnej ekonomiky spolu s ďalšími pojmami, ako sú ekonomika a neziskový sektor. Sociálne modely a rozvoj v tejto oblasti.