Phenomena of social innovation: practical attempts from Slovakia - Kováčová, Jaroslava
Sociálne inovácie predstavujú neobvyklé inšpiratívne myšlienky pre rôzne druhy spoločenských problémov, ktoré sú efektívnejšie, účinnejšie udržateľné, alebo zavádzajú riešenie najmä pre spoločnosť ako celok. Prehľad definícií sociálnej inovácie a pochopenie sociálnych inovácií. Príklady z rôznych sektorov.