Central and Eastern Europe`s 25 years of transition-bottlenecks of institutional transformation - Fifeková, Elena
Úloha inštitúcií v socio-ekonomickom rozvoji SVE. Úloha EÚ v transformačných procesoch SVE. Rámec Susedskej politiky 2009 a iniciatíva Východného partnerstva.