Problémy a možnosti vyjadrenia kvalitatívnej formy hodnotenia kvantitatívnym ocenením - Turňa, Ľubomír
Príspevok sa snaží zdôvodniť, že aj počas hodnotenia a testovania študentov nutne by mali byť zohľadnené nielen postupy štatistického spracovania testov, ale aj kvantifikácia pomocou prirodzeného jazyka sformulovaných otázok a odpovedí. Táto požiadavka sa taktiež týka aj automatizovaného vyhodnotenia úspešnosti štúdia v rámci využívania IKT a e-learningu vrátane.