Analysis of Factors Harmful for Petrol Chainsaw Operator - Pacana, Andrzej
Skupiny nebezpečných faktorov vyskytujúce sa u prevádzkovateľov reťazových píl. Predovšetkým fyzikálne faktory: hluk, vibrácie, mikroklíma, osvetlenie, prach a mechanické nebezpečenstvo. Zamestnanosť v štátnych lesoch a počet zamestnancov v tomto sektore národného hospodárstva.