Siete obchodných anjelov na neinštitucionálnom trhu rizikového kapitálu - Fetisovová, Elena
Business angels - obchodní anjeli. Výhody a nevýhody vstupu neformálneho rizikového kapitálu. Siete obchodných anjelov. Virtuálne sprostredkovanie prostredníctvom internetu. Regionálne, národné a medzinárodné siete. Model fungovania sietí obchodných anjelov v praxi. Rozdiely medzi neformálnym a formálnym trhom rizikového kapitálu.