Globálna finančná kríza a jej dopady na vybrané akciové trhy - Podmajerská, Katarína
Základné aspekty a príčiny globálnej finančnej krízy. Vybrané dôsledky globálnej finančnej krízy. Dopady globálnej finančnej krízy na vybrané akciové trhy. Vývoj indexu S&P (štandardné meradlo výkonnosti amerického akciového trhu), 2000-2015. Vývoj indexu Nikkei (index tokijského akciového trhu), 2000-2015. Vzájomné porovnanie.