Kľúčové daňové vplyvy v investičnom rozhodovaní podnikateľa v rámci EÚ - Vavrová, Katarína, 1960-
Investičné stimuly pre podnikateľskú činnosť. Daňové stimuly a daňové zaťaženie. Vývoj sadzby dane z príjmov fyzických osôb vo vybraných krajinách (Česko, SR, Rakúsko, Nemecko, EÚ 28). Vývoj sadzby dane z príjmov právnických osôb vo vybraných krajinách. Komparácia nezdaniteľnej časti základu dane.