Zvýšenie počiatočnej sumy zálohových platieb vyplatených pre operačné programy podporované z iniciatívy na podporu zamestnanosti mladých ľudí - Brindzová, Zuzana
Poskytnúť "nový impulz pre zamestnanosť, rast a investície" je jednou z hlavných priorít novej Komisie. Komisia sa vo svojom pracovnom programe na rok 2015 zaviazala, že bude prijímať iniciatívy na podporu začlenenia a zamestnateľnosti na trhu práce vrátane opatrení na podporu členských štátov.