Žiadosť a náležitosti projektu pre subjekty územnej spolupráce na podporu regionálneho rozvoja - Brindzová, Zuzana
Návrhom výnosu sa ustanovujú formálne náležitosti, ktoré sú nevyhnutné na poskytnutie dotácie na projekt pre subjekty územnej spolupráce. Obsah náležitostí je koncipovaný s dôrazom na dôsledné posúdenie žiadateľa.