Pripravované zmeny v zákone o DPH platné od 1. 1. 2016 - Válek, Juraj, 1981-
Do zákona o DPH by sa mala pre daňovníkov zaviesť osobitná úprava uplatňovania dane. Mala by sa zakomponovať podpora začínajúcich podnikateľov prostredníctvom zrušenia povinnosti zložiť zábezpeku. Novela by mala zaviesť aj minimálmy limit, do ktorého sa podmienka nedoplatkov na dani pri zrýchlenom vrátení nadmerného odpočtu nebude brať do úvahy.