Nároky na nemocenské dávky po práci v EÚ - Kovalčíková, Martina
Ako je to s poberaním nemocenských dávok po tom, čo štátny občan EÚ, osoba bez štátnej príslušnosti či cudzinec sa vrátili na územie Slovenska po výkone práce v niektorom z členských štátov EÚ.