Riziká a úskalia tretieho sektora - Brindzová, Zuzana
Vzťahy medzi jednotlivými sektormi potvrdzujú, že medzi nimi existuje spolupráca, navzájom sa dopĺňajú, a tým sú prospešné pre celú spoločnosť. Partnerstvá sú dôležité a kľúčové pre prežitie a rozvoj všetkých troch sektorov, avšak spolupráca medzi sektormi neprináša len pozitíva, ale aj negatívne javy.