Komparácia samostatnej zárobkovej činnosti (samozamestnania) a zamestnania - Markovičová, Marta, 1962-
Obsahové vymedzenie pojmu živnostenské podnikanie, charakteristika jeho výhody a nevýhody. Porovnanie „samozamestnanie sa“ živnostníka so zamestnaneckým pomerom zamestnanca na základe pracovnej zmluvy a objasnenie, či je pre človeka výhodnejšie „samozamestnanie“ alebo „pracovný pomer zamestnanca“ na pracovnú zmluvu.